Tieto s√łker ytterligere utviklere til produktutviklingsteamet

Tieto er Nordens største IT selskap, med 14000 ansatte lokalisert i over 20 land på verdensbasis. Hovedkontoret vårt er i Helsinki. Energy Components, vår verdensledende programvareløsning med hydrokarbonregnskap for produksjonsstyring innen olje og gass, leverer 500 lisenser i nærmere 55 land i hele verden. Hovedkontoret for Tieto Olje og Gass ligger i Stavanger.
Våre kunder, befinner seg i Norge og internasjonalt, deriblant Shell, ExxonMobil, BP med flere. Vi har operert i olje- og gassindustrien siden 1985, og de erfaringene og beste praksis vi har tilegnet oss gjennom årene ligger til grunn for våre metoder og nåværende tenkning.
Energy Components Product (EC Product) er ansvarlige for å levere ny og bred funksjonalitet, samt vedlikehold-, av løsningen. I EC Product er det ca.100 ansatte fordelt på tre ulike lokasjoner, Stavanger, Kuala Lumpur (Malaysia) og Pune (India).

 
En unik mulighet:
Vi i Tieto har nå en unik mulighet for deg som liker å utvikle, da vi er i gang med å utvikle og transformere løsningen vår for å posisjonere oss for fremtiden. Cloud tjeneste og ny teknologi byr på nye muligheter og utfordringer. Vi ønsker derfor å få på laget flere dyktige utviklere som trigges av å nyttiggjøre ny teknologi, og som liker å skape og utvikle ny fremtidsrettet kode med base i en solid og velutviklet løsning. Programvaren er forretningskritisk for våre kunder og oppfattes i dag som en trygg og god løsning.

Vil du bli med å opprettholde vår verdensledende posisjon i markedet og samtidig forme produktet vårt for fremtiden?
 
Om stillingen:
Du vil sammen med andre være ansvarlig for å analysere og utvikle rammeverket i den eksisterende verdensledende programvaren Energy Components, for å bedre kunne tilpasse Tieto til ny teknologi og endringer i markedet. Stillingen innebærer teknisk løsningsdesign, implementering, testing og dokumentasjon av endringer, samt vedlikehold av eksisterende løsning. Du vil jobbe mot flere områder innen EC rammeverket. Vi gir deg mulighet for å kunne påvirke og ta eierskap, på vegne av deg selv og resten av teamet.

Hvem leter vi etter?
Vi ser etter deg som innehar teknisk kompetanse innen objekt orientert programmering, som liker å programmere, og som innehar erfaring innen utvikling i form av utdannelse og/eller arbeidserfaring. Du holder deg oppdatert innen ny teknologi, og er engasjert i faget ditt, og liker å engasjere andre.
 
Det vil være en fordel hvis en er kjent med følgende: Java Enterprise Edition, API Development, JEE Application Servers, Testing frameworks, JSF, Spring, XSLT, jQuery, Javascript, OpenSource, HTML5, Maven, Continuous Integration/Continuous Deployment, Oracle, databaser og smidig utviklingsmetodikk.

Du er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 
Hva kan vi tilby?
• En utfordrende og faglig spennende rolle hvor du i stor grad vil kunne påvirke en globalt ledende, omfattende programvare fremover
• Være en del av et dynamisk og smidig miljø
• Jobbe i et selskap som kan vise til mange svært fornøyde kunder, hvorpå programvaren du vil være med å utvikle er «hjertet» for våre kunder
• Være en del av ett kunnskapsrikt fagmiljø med høy bransjekunnskap, forståelse for våre kunders prosesser og solid teknisk kompetanse
• En trygg og god arbeidsplass, med flat organisasjonsstruktur
• Være en del av et selskap som er oppdatert på ny teknologi og metodeverk
• Konkurransedyktige betingelser, med flere goder tilgjengelig
 
Kontakt Elisabeth eller Inger Therese i VeenRønning, for en uforpliktende samtale om stillingen. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Mailhenvendelse: elisabeth@veenronning.no, spørsmål om stillingen: 45 22 31 44.