Utviklere/arkitekter

Bli med Sopra Steria på veksten i Stavanger


Vi søker systemutviklere eller arkitekter som har lyst på nye utfordringer i ett selskap med solid og godt arbeidsmiljø. Du må være glad i å skape gode kundeopplevelser. Om du trives best med utvikling i bakend eller frontend, om du liker Java eller C#, eller om du er en dreven arkitekt, er du velkommen til oss. Vi er interessert i dyktige og smidige utviklere som har lyst til å bli med oss på veksten fremover.

Sopra Steria er et konsulentselskap med et sterkt og voksende fagmiljø i regionen, og har nå rundet 100 ansatte. Deres nye kontor i Stavanger ligger strategisk plassert i Hinna Park hvor de har utsikt mot sjøen med stor takhøyde for kreativ tenkning. De har et sterkt fagmiljø som er godt integrert med vårt hovedkontor i Oslo. Sopra Steria er for tredje år på rad året til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work.

Sopra Steria kan tilby:

Ett sterkt og erfarent fagmiljø med tydelig forkus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. Mulighet til å få jobbe som systemutvikler og/eller arkitekt for bransjens mest spennende kunder. En glimrende mulighet til å få være med å bygge et område for oss. Ett trivelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som brenner for sitt fag. Full lønn under foreldrepermisjon. En ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året)


Har du lyst til å høre mer, ta kontakt med itv@veenronning.no - tlf.nr 452 59 669.