RÃ¥dgiver innen skytjenester

Bouvet er et skandinavisk teknologiselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Vi er til sammen 1550 ansatte i 13 byer i Norge og Sverige. Vårt fokus på regional forankring og –kompetanse gjør at vi teller over 550 ansatte i regionen. Vi har lokasjon i Hinna Park, med togforbindelse veldig nær lokalene våre.

Er du genuint opptatt av teknologi? Nysgjerrig og sulten på å lære? Da vil du passe godt inn i Bouvet sitt uformelle og sterke fagmiljø. 

Bouvet har en satsning innen rådgivning og valg av skybaserte løsninger. Etter stor etterspørsel fra kunder i regionen ønsker Bouvet å øke denne satsningen og utvide ett spennende team med bred erfaring innen cloud, azure, containerteknologi, API og Linux.
Hos oss får en mulighet til å jobbe med ny teknologi og løsninger. En får være løsningsorientert uavhengig av produkt. Vi ser etter deg som har erfaring med drift og forvaltning, og som ønsker å videreutvikle deg innen skytjenester. Vi har stor bredde i vår kundeportefølje, alt fra store oljeselskap til små private produktselskap. Alt er like spennende! 

Lyst til å vite mer om dette? Ta kontakt med VeenRønning AS, Elisabeth eller Inger Therese, for en uforpliktende prat.