Norled søker flere svømmedyktige utviklere og arkitekter

Er du en erfaren softwareutvikler? Liker du å finne nye og bedre tilnærminger til hvordan samhandling foregår mellom mennesker og smarte systemer? Da tilbyr nå Norled en sjelden sjanse til å utvikle kjernesystemet deres for operasjon, og søker kandidater med systemutvikler/aktitekt erfaring til å bli en del av deres spennende softwareteam.

Norled har behov for å finne, forstå, forenkle og formidle informasjonen fra båter og operasjon. Når mengden informasjon tilgjengelig øker dramatisk, gir det enorme muligheter for å modernisere fergedriften. Den muligheten har vi grepet! Vil du være med?

Du får være med å bygge nervesystemet for operasjon til Norled, gjennom funksjonell programmering i et hav av spennende utfordringer hvor over 80 båter tøffer rundt på diesel, strøm og snart autonomt. Vi tilbyr bruk av spennende ny teknologi, konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Av kvalifikasjoner ønsker vi oss nysgjerrige system-utviklere/arkitekter, som har noen års systemutviklings erfaring å vise til, og som er opptatt av å tilegne seg og dele kunnskap. Hvilket programmeringsspråk har ingen betydning. Du trigges av en god utfordring og har gode svømmeferdigheter.