AI utviklere

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Vi er til sammen 1500 ansatte i 14 byer i Norge og Sverige. Bouvet er en strategisk partner for en rekke virksomheter og hjelper dem med å utforme digitale løsninger, som skaper nye forretningsmuligheter og gir ønskede resultater. Vårt fokus på regional forankring og –kompetanse gjør at vi teller over 450 ansatte i regionen. Vi har nylig flyttet inn i nye lokaler på Hinna Park, med togforbindelse veldig nær lokalene våre.

Er du genuint opptatt av teknologi, nysgjerrig og sulten på å lære mer vil du passe godt inn i Bouvet sitt uformelle og sterke fagmiljø.

Bouvet opplever for tiden stor aktivitet hos sine kunder, og har nå blant annet bestilling på fremtidens oppdrag. De har behov for flere erfarne utviklere som ønsker å jobbe med AI, utvikling kombinert med maskinlæring. 

Vi ser etter deg som har erfaring som utvikler (Java, .Net eller Phyton), samt kjennskap til og/eller interesse for maskinlæring. Bransjekunnskap om olje og gass eller samferdsel er også en fordel, samt høyere utdannelse.
 
Lyst til å vite mer om dette? Ta kontakt med VeenRønning AS, Elisabeth eller Inger Therese, for en uforpliktende prat.