Java utvikler

‚ÄčSFF ble etablert i 1991 og er i dag en ledende global leverandør av rørmateriell til energisektoren. Hovedkontoret er strategisk plassert i Sandnes. Konsernet er representert med lager og kontor i 10 land, fordelt på 4 kontinenter. SFF er et konsern i stadig vekst, og har en engasjert arbeidsstab på mer enn 120 personer og en omsetning på ca. 120 millioner Euro. Vi ønsker nå å styrke software-teamet vårt med en:

 
Java-utvikler
 
Vi søker: en engasjert og nysgjerrig Java-utvikler som vil være med å bidra i konsernets satsning innen digitalisering. Du vil bli en del av et tverrfaglig team, med høy kompetanse innenfor alle områder i stacken (front- og backend). Du vil få mulighet til å ta del i hele utviklingsprosessen, fra idè til leveranse
 
Vi ser etter deg som:
Har erfaring med å programmere i Java og liker å holde deg oppdatert på teknologi. Du har i tillegg god kjennskap til databaser. Høyere utdannelse er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
 
Hva kan SFF tilby deg?
I SFF vil du bli en del av et kompetent fagmiljø med korte beslutningsveier. Du vil jobbe internasjonalt og utvikle løsninger for hele konsernet. Vi tilbyr et engasjert og uformelt arbeidsmiljø, med mulighet for å påvirke endelig produkt og videreutvikle deg selv.
 
Interessert?
 
Kontakt VeenRønning ved Inger Therese Veen
Tlf.nr (0047) 452 59 660