DevOp hos IntOp

Om selskapet:

IntOp er et spennende norsk teknologiselskap, som ved hjelp av innsikt og analyse hjelper bedrifter å håndtere store mengder informasjon på en smidig og genial måte. Vi leverer løsninger til store internasjonale bedrifter både i og utenfor energisektoren. Vi benytter oss av ny teknologi, er fremoverlent og har en plattformuavhengig løsning. IntOp er lokalisert i innbydende lokaler sentralt på Forus og er inne i en spennende vekstfase.

 
Vi søker:
En initiativrik og engasjert full-stack utvikler som vil være med å forme IntOp og våre produkt. Som vår nye Development (DevOp) Lead vil du inneha en nøkkelrolle for videreutvikling av team og produkt, i ett spennende tverrfaglig miljø. Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å fremme nye løsninger og ny teknologi/rammeverk for utvikling i prosjektene, ved å være proaktiv og nysgjerrig. Samt ledelse og videreutvikling av teamet.
Du vil bidra til å skape kultur, metodikk og en arbeidsplass du er stolt av.
 
Vi ser etter deg som:
Digger å kode, og som liker å holde deg oppdatert på teknologi og metodikk. Du har flere års erfaring som full-stack utvikler, gjerne erfaring med Java, Java Script, SQL, Docker, Rest-tjenester, XML, JSON (ikke ett krav). Du er selvstendig og strukturert, gjennomfører og liker å få ting gjort.
 
Hva kan vi tilby deg?
Varierte, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et fremoverlent selskap i vekst. Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag, samt være med å videreutvikle og forme selskap og produkt for videre vekst. Internasjonalt arbeid i et selskap med engasjerte medarbeidere. Mulighet for eierskap.
 
Interessert?
Kontakt VeenRønning ved Elisabeth Rønning tlf.nr (0047)45223144